Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2008 18:04 - Преслава.......
Автор: namina Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 12576 Коментари: 6 Гласове:
0

Последна промяна: 10.08.2008 17:25


Преслава ,втората Лили Иванова.


image

СНапитки? - Фреш от портокал
Цвят? - Черно и синьо
Любимо число? - 5
Любим сезон? - Пролет и есен
Любимо животно? - Куче
Любима песен от твоите? - "Тази нощ безумна"
Опиши се с 5 думи? - Чаровна,амбициозна,Упорита,секси,купонджиика
С кой световно известен певец искаш даюзапишеш дует?- С Марая Кери
Каква би искала да си следващия живот? - Отново певица!
Къде би искала да отидеш на пътешествие? - На някое екзотично място!
какво обичаш да ти подаряват? - Каквото и да е, много обичам подаръците.
Романтична ли си? - Да
Какво не би простила? - Лъжата
Коя част от тялото си харесваш най-много? - Незнам немога да определя!
Коя част от характера си харесваш най-много? - Голям съм инат
Суеверна ли си? - Да, много.
От какво се страхуваш? - От самотата.
За какво мечтаеш? - Цял живот да правя това което обичам - да пея!
Какво прaвиш през свободното си време? - Пея
В какво вярваш? - В БОГ и доброто ни бъдеще!
Кое е най-ценното човешко качество? - Умението да прощаваш!
Какъв е девизът ти? - "Няма нищо по-хубаво от разнообразието"!
Пожелай ни нещо? - Бъдете добри и обичайте - ще ви се върне двойно!

"ДЯВОЛСКО ЖЕЛАНИЕ" Е МОБИЛЕН ХИТ В ЛОНДОН


Елитният клуб "Абакус", разположен в самия център на лондонското Сити се оказа тесен за феновете на Преслава, дошли да празнуват заедно със своята любима певица. В началото на февруари изпълнителката на хитовете "Дяволско желание" и "Финални думи" за втори път гостува на българската общност във Великобритания. Оказва се, че мобилните телефони на повечето наши сънародници в Лондон звънят с рефрена на най-популярната песен на Преслава – "Дяволско желание". Преслава стана първата родна звезда с фен клуб във Великобритания. Събитието бе в модния клуб "The Collection", чиито собственички са две видни наследнички - хай-персоните Парис Хилтън и Иванка Тръмп. Преслава разгледа престижния магазин "Хародс" и се обзаведе с няколко модни аксесоара – гривна, колие и обеци, които обеща да включи в снимките за новия си видеоклип. В "Хародс" певицата на "Пайнер" разгледа и мемориалната книга в памет на Уелската принцеса Даяна и Доди ал Файед, а след това домакините й показаха и бившата резиденция на лейди Ди – дворецът "Кенсингтън гардън".
Петя Колева Иванова, известна още под псевдонима Преслава е българска поп-фолк изпълнителка. Родена е на 26 юни 1984 г, в град Добрич. За пръв път на екрана на телевизия "Планета" се появява заедно с Милко Калайджиев, с изпълнението на песента "Нежен Рекет". Тогава тя все още не е приела псевдонима си, и на етикета на песента е изписана като Петя. След няколко месеца записва първия си самостоятелен сингъл - "Тази нощ безумна". Песента не става тотален хит, но влиза в сърцата на стотици фенове на българския поп-фолк. Вторият клип е на име "Мили мой". Следва издаването на албума на име "Преслава". От него, клипове са направени на песните "Молиш ме", заедно с изпълнителя Рашид Ал Рашид, "Дума за вярност" и изстреляли я на първи позиции хит сингъл - "Обичам те". След кратка почивка певицата се появява с клипа към песента "Дяволско желание". За кратко време песента става тотален хит. Атрактивната изпълнителка, заснема и видеоклип към "Завинаги твоя" - още един голям хит за лято 2005. Взема участие в турнето "Планета Прима 2005". Няколко месеца по-късно излиза новият и албум, носещ заглавието на първата песен от него - "Дяволско желание". Успоредно с него, по телевизия "Планета" се върти и песента "Финални думи". Преслава е висока 164 см. Има кестенява коса и кафяви очи. Любимите изпълнители на Преслава са Шабан Шаулич, Сарит Хадат, Марая Кери, Уитни Хюстън, Индира Радич. Обича да чете криминални романи и да гледа комедии и драми. Харесва актьорите Лоренцо Ламас и Джулия Робъртс, а слабост й е парфюма "Adict" на "Dior". Харесва скъпи автомобили, марка "Мерцедес" и "BMW", но не колата е критерий за човека до нея. Вярва в Бог и в доброто бъдеще. Предпочита пикантния ястия и фреш от портокал. Казва, че е романтична и голям инат. Уважава умението на хората да прощават. От песните й, любима й "Тази нощ безумна" и иска да запише дует с изпълнител от ранга на Марая Кери. Мрази лъжата и никога не би я простила. Харесва спорта волейбол, любимото и цвете е калия, а предпочитаните цветове - черно и синьо. Късмет й носи числото 5. Обича пролетта и есента.

ПРЕСЛАВА В НОВО АМПЛОА
Преслава стана рекламно лице на модна линия дрехи и отново доказа, че е перфектна във всяко свое начинание. Звездата на "Планета" позира за рекламната фото сесия на младежката модна линия заедно със своя колега Миро. Засега двамата не планират запис на дуетна песен, въпреки слуховете за евентуален съвместен проект. В момента една от водещите певици на музикална компания "Пайнер" се радва на успеха на своя нов албум "Не съм ангел". Видеоклиповете на заглавната песен и "Моят нов любовник" вече се превърнаха в тотални хитове и покориха класациите. Преслава е певицата с най-много номинации за Шестите годишни награди на телевизия "Планета". Тя ще премери сили в категориите "Видеоклип на 2007" и "Артистично присъствие", където е номинирана с "Предай се на желанието 2". Тоталният хит на Преслава, "Лъжа е", съвсем заслужено намери място в номинациите за "Песен на 2007". Преслава е номинирана и в категорията "Албум на 2007" за "Интрига", като и за "Певица на 2007".


ПРЕСЛАВА С ВТОРИ ВИДЕОАЛБУМ
Преслава зарадва многобройните си почитатели с още един нов продукт. На музикалния пазар излезе новия й DVD-албум "Preslava - best video selection 2". Новото DVD включва 10 от най-обичаните и харесвани видеоклипове на "Певицата на 2007", създадени в последните 2 години. Сред тях са видео реализациите към песните "Водка с утеха", "За него не питай", "Заклевам те", "И когато съмне", "Лъжа е", "Моят нов любовник". В "Preslava - best video selection 2" ще намерите и клиповете "Мъж на хоризонта", "Не съм ангел", "Нищо друго" и "Предай се на желанието 2". В новата видео колекция като специален подарък към феновете е включен и специален микс от други обичани клипове на Преслава.
лед като завършва музикално училище в родния си град, тя започва работа като певица по различни заведения. Съдбата я среща с Милко Калайджиев, който, впечатлен от нея, я представя пред екипа на "Пайнер Мюзик". Двамата записват дуета "Нежен рекет". Следващата й песен за музикалната компания носи заглавието "Само тази нощ" и безпрекословно доказва, че младата певица се е превърнала в любимка на публиката. Сред останалите хитове на Преслана са "Горчиви спомени", "Дяволско желание" и др.

Певицата е носителка на множество награди. Още с дебюта си печели три от сп. "Нов фолк" - за откритие, дебют и за успехи зад граница, последната - за успехите й в Македония. Телевизия "Планета" пък я обяви за дебют на 2004 г.

Амбициозната брюнетка описва себе си като много упорита и признава, че мечтае да запише дует с Марая Кери. Вярва, че е родена, за да пее, и че обичта и стореното добро се връщат двойно.


Име: Петя Колева Иванова
Псевдоним: Преслава
Коя зодия си? - Рак
Къде и кога си родена? - На 26 Юни1984, Добрич
Ръст: 164см.
Любим певец? - Шабан Шаулич
Любима певица? - Сарит Хадат,Марая Кери,Уитни Хюстън,Индира Радич
Любими книги? - Криминални романи
Любими филмиi? - Комедии и драми
Любим актьор? - Лоренцо Ламас
Любима актриса? - Джулия Робъртс
Малка автомобили? "Мерцедес" и "BMW"
Любим спорт? - Волейбол
Парфюм? - Adict на Dior
Цвете? - Калия
Ястия? - Пикантните





Гласувай:
0



Следващ постинг

1. анонимен - nai talatlivata pevica
05.08.2008 19:13
preslava e nai talantlivata pevica v na6ata darjava i mnogo q cenq i obi4am prosto e strahotna e kak nqma da e kato e ot dobri4 tam sa nai karsivite jeni na bg mojem samo da zavijdame
цитирай
2. анонимен - Преслава
09.08.2008 23:05
От сърце се радвам за Преслава.Много я обичам.Тя заслужава най-доброто.Преслава- THE BEST!!
цитирай
3. анонимен - tova e nai-sladkiq 4ovek v seliq svqt
21.08.2008 22:03
preslava e nai-gotinata pevica,prosto si ima vsi4ko ,krasota, glas i e mn dobra,nz dali ima i dali 6te ima vtora kato neq,Mnogo mnogo mnogo ama MNOGO Q OBI4AM
цитирай
4. анонимен - Дявоско желание
18.04.2009 15:13
От сърце се радвам за Преслава.Много я обичам.Тя заслужава най-доброто.Преслава
цитирай
5. анонимен - Дявоско желание
18.04.2009 16:01
За Преслава Аз Много я обичам. Мила и добра и красива и хубава.Най- добрата певица.Твоита фенка.Пиши нещо за мен.Когата сте в Бургас. Обади ми се Мобилен телефон 0895818379. С много обич от Камелия Красимирова Пашова от Град Бургас
цитирай
6. анонимен - kjhyjliky;kjk
29.10.2009 15:03
po4na mnogo t1pi pesni da pravi
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: namina
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2419576
Постинги: 12
Коментари: 797
Гласове: 209
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031