Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2008 23:37 - Преслава
Автор: namina Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 86866 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 15.08.2008 09:14


Тук всичко за нея




image


 Преслава е родена на 26 юни 1984г, в Добрич. Учи във музикалното училище в града. За поп-фолк музиката е открита от Сливенградският плейбой Милко Калайджиев, с който записва и дебутните си песни за поп-фолк продуцента Пайнер Мюзик. Имато на Дебютната й песен е "Нежен Рекет", в която певицата се подвизава с истинското си име Петя. Песента се завърта многократно по фолк телевизията на Пайнер Мюзик "Планета ТВ" и след много обещаващият успех на песента Петя подписва договор с продуцента и приема псевдонима Преслава. Всъщност истиснките имена на певицата са Петя Колева Иванова.След подписване на договора с музикалният продуцент Преслава започва самостоятелната си кариераи записва първият си самостоятелен клип на песента "Тази нощ безумна". макар да не става страхотен хит песента все пак разкрива донякъде възможностите на певицата. Вторият клип на преслава е на песента "Мили Мой", която вече окончателно спечелва фолк-маниаците. Красотата на песента и пищните плажни красавици, сред които и самата изпълнителка показват от самосебе си бъдещият имидж на певицата. Годината за Преслава е изключително успешна и тя издава първият си самостоятелен албум на име "Преслава". т него, клипове са направени на песните "Молиш ме", заедно с изпълнителя Рашид Ал Рашид, "Дума за вярност" и изстреляли я на първи позиции хит сингъл - "Обичам те". Много силен албум с найстина потресаващо красиви и мелодични песни, които пленяват сърцата на всички и Преслава е сочена за най-успешното откритие на Пайнер Мюзик.
Кариерата й продължава с много успешната песен и клип към нея "Дяволско Желание", която става тотален хит на "Планета ТВ", когато я измества една нова нейна песен "Завинаги Твоя". 2005 година е изключително успешна за певицата, като е поканена и за участие в турнето "Планета Прима", където участват най-успешните певици на продуцента Пайнер Мюзик. Веднага след турнето певицата се захваща с работа и след 2 месеца на пазара е нейният втори хитов албум "Дяволско Жлание", носещ името на хитовата песен. От същият албум са и другите топ-хитове на Преслава, които я изстрелват като най-известната певица на Пайнер Мюзик. Такива хитове са "Финални думи", "Обещание", "Нямам право" и "Безразлична".
  Все още незатихнала шумотевицата покрай албума на Преслава и преди клипът на "Финални Думи" да слезе от топ-позициите на телевизия Планета, певицата записва нова хитова песен под името "Когато Съмне", която е съпътствана със страшно секси клип. Тази песен става и част от най-новият албум на преслава "Интрига". За този албум Преслава каза, че ще е малко по-различен и изненадващ за феновете й.
   Интригите покрай певицата обаче нямат край и личният юй живот е страшни дискутирана тема. За това обаче ние няма да говорим, защото и звездите имат право на личен живот. 
 Преслава е висока 164 см. Има кестенява коса и кафяви очи. Любимите изпълнители на Преслава са Шабан Шаулич, Сарит Хадат, Марая Кери, Уитни Хюстън, Индира Радич. Обича да чете криминални романи и да гледа комедии и драми. Харесва актьорите Лоренцо Ламас и Джулия Робъртс, а слабост й е парфюма "Adict" на "Dior". Харесва скъпи автомобили, марка "Мерцедес" и "BMW", но не колата е критерий за човека до нея. Вярва в Бог и в доброто бъдеще. Предпочита пикантния ястия и фреш от портокал. Казва, че е романтична и голям инат. Уважава умението на хората да прощават. От песните й, любима й "Тази нощ безумна" и иска да запише дует с изпълнител от ранга на Марая Кери. Мрази лъжата и никога не би я простила. Харесва спорта волейбол, любимото и цвете е калия, а предпочитаните цветове - черно и синьо. Късмет й носи числото 5. Обича пролетта и есента.
Преслава-Земното момиче с дяволския глас
image
image


Албуми на Преслава:

ПРЕСЛАВА -2004г
image

Нямаш сърце
Горчиви спомени
Мразя те
Помниш ли 
Мили мой
Молиш ме (Rahid Al Rahid)
Другата жена
Първа шпага
Дума за вярност
Обичам те
Тази нощ безумна
Раздвоени c (Милко Калайджиев)
Всичко свърши
Писна ми
Любов балканска
Всеотдайност


Дяволско желание -2005Г

image

Финални думи
Нямам право
Дяволско желание
Безразлична
Лъган си ти
Точно това искам
Не ми говори за любов (Dj.Djeri)
Обещание
За винати твоя
Не съм за теб 
100 Причини
Горчиви спомени (remix)

MEGA MIX -2006Г
image
Mega Mix



Интрига -2006 г
image


-влюбен от всякога
И когато съмне
Заклевам те
Лей лей
Предай се на желанието 1
Интрига
За него не питай
Уморих се
Нищо друго
Не и утре
Още ти пука


Не съм ангел -2008г
image

Не съм ангел
Последен адрес
Моят нов любовник
Пак ще ме обичаш
Предай се на желанието 2
5 промила любов
Мъж на хоризонта
Другата
Нощна смяна
Водка с утеха
По - добре
Не съм ангел (инструментал)






Концерти зад граница
image
Гърция, Турция, Македония, Испания, Белгия, Великобритания, Германия,Кипър

Мегаизяви

image
Участник в националното турне „Планета Прима 2005”,участник в турне ""Планета прима 2006"",Участник в турне ""Планета Дурби 2007"",Участник в турне ""Планета Дерби 2008"".
Награди:
image

2004 - Македония, Фолк фест „Валандово” - специална награда за чуждестранно участие
2004 - Македония, „Охридски трубадури” - Награда за дебют
2005 - Годишни награди на „Нов фолк” - Откритие и дебют на годината
2005 - Годишни награди на ТВ „Планета” - Награда за дебют
2006 - Годишни награди на ТВ „Планета” - Хит на годината за песента „Дяволско желание” и награда за най-бързо проспериращ изпълнител
2006 - Годишни награди на „Нов фолк” - Хит и албум на годината - „Дяволско желание”
2007 - Годишни награди на ТВ „Планета” - Певица на 2006 г., Песен на 2006 г. - „И когато съмне”, Награда на сп. „Нов фолк” за дуета с Борис Дали - „Първи в сърцето”.
2007 - Годишни награди на „Нов фолк” - Певица на годината, Песен на годината „И когато съмне”, Албум на годината „Интрига”, Най-добри студийни изпълнения, Дуетна песен - „Първи в сърцето” с Борис Дали.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - obi4amte presi
16.09.2008 23:08
tq prosto e unikalna nqma kak da opi6a s dumi obi4ta si kam neq iskam da q vidq da q pregarna i da kaja 4e mnogo q obi4am i 4e nqma da se otkaja ot neq za ni6to na sveta obi4amte presi
цитирай
2. анонимен - novata ti
05.11.2008 10:27
bravo presi obi4amte kato pevica
цитирай
3. анонимен - червена точка
15.05.2009 23:56
Преслава е №1
цитирай
4. анонимен - обичам ви
16.05.2009 00:16
Преслава е любимата ми певица. Харесвам всички неини песни и я поздравявам за това че прави авторска музика. Клиповете на Преслава са много хубави и стават все по-добри и по-добри. Пожелавам на Преси най-вече да бъде жива и здрава за да продължава да ни радва с хубаите си песни.
цитирай
5. анонимен - nomer 1 vinagi na varha
22.06.2009 10:55
presi prosto e i vinagi 6te bade nomer edno v balgariq i moqta nai dobra pevica
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: namina
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2424304
Постинги: 12
Коментари: 797
Гласове: 209
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930