Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
PRESLAVA [img]http://images02.snimka.bg/000058816-big.jpg[/img]
Автор: namina Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2424364 Постинги: 12 Коментари: 797
Постинги в блога
 image
Вижте Глория.
Не стига,че баща и е циганин,съответно и тя,но заради нея почина най-великата звезда на България,а именн Румяна.
image
3ащото глория и е направила черна магия,защото се е страхувала точно от това,че Руми ще е примата и нея ще обичат всички....
Глория за ваше сведение е тръгнала от магистралата...преди да стане певица е била на повикване на Дунав мост....
E,какво мислите....
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 848474 Коментари: 31 Гласове: 1
Последна промяна: 22.01.2009 17:02
17.08.2008 22:16 - Румяна

 

image

На 30 юли се навършиха 9 години от смъртта на една от най- добрите певици,още в зората на попфолка.Руми,умря,но винаги ще живее в сърцата и мислите на феновете си,като включвам в това число и себе си.Бог беше пуснал на земята,един от неговите ангели, a именно РУМИ,но за съжаление си я прибра обратно.Но сега тя ни гледа някъде от горе и ни закриля.Не слушах Руми,от началото на кариерата и,но когато я чух за първи път я обикнах на мигa.Имаше наистина ангелски невероятен глас.
Тя  ще продължава да живее в сърцата на феновете си.
Поклон пред светлата и памет.
Почивай в мир Руми.




А сега,биографията и всичко останало за Руми.

БИОГРАФИЯ

Румяна е родена на 12 декември 1965 г. в бургаското градче Камено. Завършва Музикалното училище в Котел, специалностите "кавал" и "пеене". Свири и на пиано. Известно време е работи като учителка по музика в село Антоново. След това се е отдава на кариерата си на певица. Тя е най-малката от трите дъщери на семейството. Своите певчески изяви започва като ученичка. После става солистка на Странджанския оркестър. След напускането му работи в заведения в Бургас, София и бивша Югославия. Румяна издава първия си албум още през 1991 г., а по-късно и втори, със сливенска фирма. За тези два албума обаче не обича да говори. Истинският успех идва с музикална компания "Милена рекърдс", която издава всичките й албуми. За най-големия си хит "Две очи разплакани" Румяна споделя, че е написала музика и текста на песента почти едновременно, в много тежък момент, когато е изживявала раздялата с първия си съпруг Руси Андролов. Нейна запазена марка са тежките балади, които изпълнява със завидно майсторство. Другата й "специалност" са веселите купонджийски песни. Румяна е известна и като най-дългокосата певица на Балканския полуостров. Буйната й грива стига 110 см. Споделя, че я наследила от баба си, която имала дълга и лъскава коса, растяща не с дни, а с часове. Певицата е ревностна християнка, през целия си житейски път вярва и се стреми към единение с Бога. Любимите й житейски максими: "Това, което сам си направиш, никой друг не може да ти стори" и "Уважавай тези, които срещаш по пътя си нагоре защото на слизане ще ги видиш отново".
В дискографията си Румяна има седем самостоятелни албума. Последният е издаден посмъртно. На 30 юли 1999 г. в тежка автомобилна катастрофа изпълнителката загина и остави най-хубавите си песни да живеят завинаги в сърцата на феновете. За тях музикална компания "Милена рекърдс" преиздаде след смъртта на Румяна първите й два албума, записани в Сливен.
Румяна има две деца - Мариана и Илиян, които са наследили големия музикален талант на майка си и усилено вървят по нейните стъпки. 


 РУМЯНА ЗА СЕБЕ СИ

* Аз изповядвам християнските добродетели и морал, но смятам, че вярата дава свобода на човешкия дух, а религията го поставя в рамките на забраните. Затова е добре всеки сам да си избере своите морални норми и да се чувства конфортно с тях.
* Човек трябва да си остане земен, докъдето и да е стигнал. Познавам всички човешки потребности, разбирам хората и техните дребни радости.
Радвам се, когато срещам спокойни и усмихнати хора. Обичам да наблюдавам животните, защото те са чисти и благородни. Обичам птиците, обичам слънцето, обичам Бог и децата.
* Моето семейство ме възпита в много строг морал, затова обичам чистото в човека.
* Работата ми доставя удоволствие. Работя с голяма любов. Никога не съм била капризна, разглезена. Мога да си позволя някои удоволствия, защото много се трудя. Нищо не се получава даром. И аз много съм страдала от нямане, но мисл, че ще дойде ден всички да са задоволени.
* Поддържам се най-вече с добро настроение. Обграждам се с приятни хора, премахвам дразнителите, зареждам се само с положителни емоции.
* Баладите, които съм изпяла са моята душа. Няма случайна дума в моите текстове, всичко е излязло от сърцето ми.
* В музиката виждам картини. Тя е едно изживяване, което искам да споделя с хората.
* Образованието, музикалната култура помагат да осъществиш целите си. Но дарбата е нещо, което не може да се формулира.
* Не обичам завистта, тя ми е чужда. Неслучайно съм изпяла песента "Обичам да живея" - това е моето послание към всички. Искам хората да се обичат, да няма завист, да няма злоба, да не си създаваме взаимно неприятности. Да направим живота си хубав.




СНИМКИ НА  РУМИ.


image

image


image


image


image


image


image



image


image


image


image


image


image


image



image


image


image


image


image

image

С Диди ,която и е била най- добрата приятелка,и до ден днешен винаги си носи тази снимка в портмонето.
image


image




Най-добрата певица за всички времена,жената с най- дългата коса на Балканският полуостров...тя е неописуемо красива,с ангелски глас  и чар,РУМЯНА.Вечно ще остане в сърцата ни.Тя самата е била 1,60 см. висока,a косата и е била 110 см.

image


Да си спомним с добро за Руми.
image







Фолкзвездата Румяна възкръсна в Интернет

image


Легендата за фолкзвездата Румяна отново оживя в Интернет, благодарение на нейния официален сайт, който се появи преди броени дни на адрес  www.rumyanaforever.com   .
Певицата с най-дългата естествена коса на Балканския полуостров загина в автомобилна катастрофа на 30 юли 1999 г. Близо 8 години след смъртта й, милионите й почитатели продължават да се вълнуват от музиката, която Румяна остави след себе си. Но днес за първи път се появява страница в интернет, на която да е събрано всичко важно и любопитно от живота и кариерата на певицата.
Биография, откровени мисли от изповеди на звездата, оригинални снимки с високо качество, пълната дискография (аудио и видео), както и статии и интервюта с Румяна са сред ключовите моменти на сайта. От раздел “Downloads” могат да се изтеглят откъси от най-хубавите песни на певицата, сред които има и нейни интерпретации на някои от най-големите шедьоври от българската народна музика. Всички те ще могат да бъдат гледани и на видеоклипове в най-скоро време. Разкрит е и разделът “Фенклуб”, в който почитателите на незабравимата изпълнителка ще могат да обменят свои мисли и чувства, свързани с любимката си.
www.rumyanaforever.com
Сайтът на Румяна 
е създаден от журналиста Лео Богдановски, който е бил близък приятел със звездата до нейната смърт. Продуцент на цялостния проект е най-добрата приятелка на певицата – нейната колежка Диана. Създателите на сайта сърдечно благодарят на списание “Нов фолк” и музикална компания “Милена рекърдс” за предоставените материали.




Да си спомним за невероятната и усмивка.

image






Нека си спомним за Румяна. Следващите редове са написани лично от незабравимата Руми.
image


"Аз изповядвам християнските добродетели и морал, но смятам, че вярата дава свобода на човешкия дух, а религията го поставя в рамките на забраните. Затова е добре всеки сам да си избере своите морални норми и да се чувства комфортно с тях."

"Човек трябва да си остане земен, докъдето и да е стигнал. Признавам всички човешки потребности, разбирам хората и техните дребни радости."

"Радвам се, когато срещам спокойни и усмихнати хора. Обичам да наблюдавам животните, защото те са чисти и благородни. Обичам птиците, обичам слънцето, обичам Бог и децата."

" Мразя снобизма, материализма, мразя парите, които развалят човека. Мразя лъжата и изневярата."

" Моето семейство ме възпита в много строг морал, затова обичам чистото в човека."

" Работата ми доставя удоволствие. Работя с голямо удоволствие. Работя с голяма любов. Никога не съм била капризна, разглезена. Мога да си позволя някои удоволствия, защото много се трудя. Нищо не се получава даром. И аз много съм страдала от нямане, но мисля, че ще дойде ден всички да са задоволени."

" Подържам се най-вече с добро настроение. Обграждам се с приятни хора, премахвам дразнителите, зареждам се само с положителни емоции."

" Баладите които съм изпяла, са моята душа. Няма случайна дума в моите текстове, всичко е излязло от сърцето ми."

" В музиката виждам картини. Тя е едно изживяване, което искам да споделя с хората."

" Образованието, музикалната култура, помагат да осъществиш целите си. Но дарбата е нещо, което не може да се формулира."

" Не обичам зависта, тя ми е чужда. Не случайно съм изпяла песента " Обичам да живея"- това е моето послание към всички. Искам хората да се обичат, да няма завист, да няма злоба, да не си създаваме взаимно неприятности. Да си направим живота хубав."
 



отворете тези линкове,за да ги прочетете увеличете.
http://rumyanaforever.com/novfolk/1novfolk04.jpg 


http://textove.com/songs.php?artist=461 тук са текстовете на Руми.

http://media.snimka.bg/0406/007068310-big.jpg

http://media.snimka.bg/0406/007068329-big.jpg

http://media.snimka.bg/0406/007068332-big.jpg
http://media.snimka.bg/0406/007068333-big.jpg



Румяна албуми:

МОЛИТВА ЗА ОБИЧ - 1996
image

01.Калина, Малина - музика и текст Румяна
02.За малко топлина - музика и текст Румяна
03.На шега - музика и текст Румяна
04.Кой ни раздели - музика и текст Румяна
05.Остани - музика и текст Румяна
06.Шофьоре, шофьоре - музика и текст Румяна
07.Молитва за обич - музика и текст Румяна
08.Малкият принц - текст Румяна
09.Когато бяхме малки - музика и текст Румяна
10.Тики-так - текст Румяна
Аранжименти и програмиране - Ангел Евтимов
Гост музиканти:
Иван Бенчев - акордеон и соло синтезатор
Красимир Кътев - китара
Записът е реализиран във Flash point studio
Тонрежисьор - Апостол Апостолов
Изпълнителен продуцент - Милена рекърдс и Vaya films studio


САМО С ТЕБ - 1997

image

Аранжименти - Ангел Евтимов
Гост музиканти:
Ангел Евтимов - клавир
Иван Несторов - китари
Кирил Калинов - бузуки
Записите са реализирани в City studio
Тонрежисьор - Бойко Петков
Продуцент - Румяна
Изключителен издател - Милена рекърдс

01.Само с теб - текст и обработка Ангел Евтимов
02.Две очи разплакани - музика и текст Румяна
03.Бог да те накаже - музика и текст Румяна
04.За малко топлина - музика и текст Румяна
05.Години луди млади - музика и текст Румяна
06.Кой ни раздели - музика и текст Румяна
07.Молитва за обич - музика и текст Румяна
08.Милена - музика и текст Румяна
09.Камбаните звънят - обработка Ангел Евтимов


ОБИЧАМ ДА ЖИВЕЯ - 1997

image


01.Обичам да живея - музика и текст Румяна
02.Аман, аман - текст Румяна
03.Панталонът - текст Жанет Карааргирова
04.На шега - музика и текст Румяна
05.За тебе пея - обработка Ангел Евтимов
06.Калина, Малина - музика и текст Румяна
07.Луда глава - музика и текст Румяна
08.Сама - текст Румяна
09.Тики-так - текст Румяна
10.Нина, Нина - текст Бойко Петков

Аранжименти - Ангел Евтимов
Гост музиканти:
Ангел Евтимов - клавир
Иван Несторов - бас китара
Славчо Александров - соло синтезатор
Альоша Атанасов - кларинет
Одисей - барабани
Записите са реализирани в City studio
Тонрежисьор - Бойко Петков
Продуцент - Румяна
Изключителен издател - Милена рекърдс


ВЕЧНАТА ОБИЧ - 1998

image
image


01.Ало, такси - текст и аранжимент Бойко Петков
02.Чук-чук - текст и аранжимент Бойко Петков
03.Тъгувам аз - текст Румяна, аранжимент Бойко Петков
04.Късмет - текст Румен Стефанов, аранжимент Бойко Петков
05.Забрави ме - текст Румен Стефанов, аранжимент Бойко Петков
06.Налей ми вино - музика и текст Румяна, аранжимент Бойко Петков
07.Без теб - текст Румяна,
аранжимент Бойко Петков - В памет на Мария

08.Луд купон - музика и аранжимент Пламен Велинов,
текст Румен Стефанов

09.Вечната обич - дует с Любо -
текст Румен Стефанов, аранжимент Бойко Петков

10.Мина мамина - текст Румяна, аранжимент Бойко Петков
11.Колко те обичам - музика и текст Румяна,
аранжимент Бойко Петков

12.Завърни се, море - музика и текст Ганка Жекова,
аранжимент Бойко Петков


Гост музиканти:
Любен Кирилов - перкусии и вокал
Христо Чакъров - клавир
Ангел Малаков - кларинет
Калин Сергов - бузуки
Иван Несторов - китара
Васил Нешев - китара
Записите са реализирани в City studio
Тонрежисьор - Бойко Петков
Продуцент - Милена рекърдс


ХОРО СЕ ВИЕ - 1998

imageimage

01.Полегнала е Гергана
02.Прочу се врачка
03.Остана Георги сираче
04.Кара Кольо
05.Мари Величко
06.Мари Стано
07.Мари стани добро
08.Седнал Господ да вечеря
09.Хоро се вие
10.Канят ме, мамо

Музика и текстове - народни
Аранжименти - оркестър Бисери
Гост-музиканти:
Младен Малаков - кларинет
Сашо Биков - ударни
Христо Чакъров - клавир и акордеон
Недялко Недялков - кавал
Записите са направени в студио Breve
Тонрежисьор - Сергей Стойнов
Продуцент - Милена рекърд


СИНГЪЛ - 1998
image


01.Ден след ден - текст Дали, аранжимент Мага
02.Не спирай - музика и аранжимент Пламен Велинов, текст Румяна

Уважавай тези, които срещаш по пътя си нагоре,
защото на слизане ще ги видиш отново...
Румяна
12.12.1965 - 30.07.1999



ДЕН СЛЕД ДЕН - 1999

imageimage


01.Остър завой - текст Дали, аранжимент Юлиян Иванов
02.Хайде, Дидо - текст Румяна, аранжимент Юлиян Иванов
03.Ден след ден - текст Дали, аранжимент Мага
04.Феномен - текст Дали, аранжимент Мага
05.Не спирай - музика и аранжимент Пламен Велинов, текст Румяна
06.Ти си лош - музика и аранжимент Мага, текст Румяна
07.Игра - текст Румяна, аранжимент Мага
08.Хитрата лисана - музика и аранжимент Ники Луканов,
текст Румен Стефанов

09.На море - музика Румяна, текст Румен Стефанов,
аранжимент Ники Луканов

10.Само двама - музика и текст Румяна,
аранжимент Юлиан Иванов

Бонус:
11.Ден след ден - инструментал
12.Остър завой - инструментал
13.Хайде, Дидо - инструмента

Гост-музиканти:
Митко Богданов - саксофон
Христо Ковачев - туба
Ангел Малаков - кларинет
Любо - перкусии
Ники Луканов - програмиране
Записите са реализирани в:
Hit house studio, тонрежисьор Емил Бояджиев
Рей студио, тонрежисьор Борис Яначков
Black peppers studio, тонрежисьор Мага
Продуцент Милена рекърдс 

  БАЛАДИ - 1999
imageimage

01.Две очи разплакани - музика и текст Румяна,
аранжимент Ангел Евтимов

02.Ден след ден - текст Дали, аранжимент Мага
03.Само с теб - текст и аранжимент Ангел Евтимов
04.Вечната обич - дует с Любо -
текст Румен Стефанов, аранжимент Бойко Петков

05.Налей ми вино - музика и текст Румяна, аранжимент Бойко Петков
06.Години луди млади - музика и текст Румяна,
аранжимент Ангел Евтимов

07.Завърни се море - музика и текст Ганка Жекова,
аранжимент Бойко Петков

08.Милена - музика и текст Румяна, аранжимент Ангел Евтимов
09.Колко те обичам - музика и текст Румяна,
аранжимент Бойко Петков

10.Кой ни раздели - музика и текст Румяна,
аранжимент Ангел Евтимов

11.За малко топлина - музика и текст Румяна,
аранжимент Ангел Евтимов

12.Бог да те накаже - музика и текст Румяна,
аранжимент Ангел Евтимов

13.Молитва за обич - музика и текст Румяна,
аранжимент Ангел Евтимов

14.Тъгувам аз - текст Румяна, аранжимент Бойко Петков
15.Без теб - текст Румяна,
аранжимент Бойко Петков - в памет на Мария

16.Камбаните звънят - обработка Ангел Евтимов

Продуцент Милена рекърдс

НАЙ-ДОБРОТО - 2001
image

01.Мина мамина - текст Румяна, аранжимент Бойко Петков,
от албума "Вечната обич" 1998

02.Налей ми вино - музика и текст Румяна,
аранжимент Бойко Петков, от албума "Вечната обич" 1998

03.Обичам да живея - музика и текст Румяна,
аранжимент Ангел Евтимов, от албума "Обичам да живея" 1997

04.Две очи разплакани - музика и текст Румяна,
аранжимент Ангел Евтимов, от албума "Само с теб" 1997

05.Нина, Нина - текст Бойко Петков,
аранжимент Ангел Евтимов, от албума "Обичам да живея" 1997

06.Полегнала е Гергана - българска народна песен,
от албума "Хоро се вие" 1999

07.Тики-так - текст Румяна, аранжимент Ангел Евтимов,
от албума "Молитва за обич" 1996

08.Ало, такси - текст и аранжимент Бойко Петков,
от албума "Вечната обич" 1998

09.Ден след ден - текст Дали, аранжимент Мага,
от албума "Ден след ден" 1999

10.Чук-чук - текст и аранжимент Бойко Петков,
от албума "Вечната обич" 1998

11.Кара Кольо - българска народна песен,
от албума "Хоро се вие" 1999

12.Вечната обич - дует с Любо - текст Румен Стефанов, аранжимент Бойко Петков, от албума "Вечната обич" 1998
13.Остър завой - текст Дали, аранжимент Юлиян Иванов,
от албума "Ден след ден" 1999

14.Панталонът - текст Жанет Карааргирова, аранжимент Ангел Евтимов, от албума "Обичам да живея" 1997

"Баладите, които съм изпяла са моята душа. Няма случайна дума в моите текстове.
Всичко е излязло от сърцето ми. В музиката виждам картини.
Тя е едно изживяване, което искам да споделя с хората..."
Румяна


ПЕСНИ ОТ СТРАНДЖА - 2001
image

01.Стоил Стоилки думаше
02.Не казвай, любе, лека нощ
03.Отдолу ми идат, мале ле
04.Мара в градина седеше
05.Прочу се врачка от Странджа
06.Провикнала се Бояна
07.Тодоре, хайван копеле
08.Димо из Солун одеше
09.Искам, мамо, да отида
10.Снощи вечер на мегдана
11.Тих вятър вее
12.Ой та тебе, Кольо
13.Юрдаки, бяло бакалче

Продуцент Милена рекърдс
Музикална компания Милена рекърдс благодари на Vaia films studio - Сливен за оказаното съдействие при изготвянето на този албум.
Изказваме своето съжаление за качеството на звука. Това са архивни ленти отпреди много години и въпреки сериозната компютърна обработка звученето не е на най-съвременно ниво. Все пак нашата цел е песните от ранния период на Румяна да достигнат до всички нейни почитатели.
Музикална компания Милена рекърдс .



РУМЯНА - 2001
image

01.Каручката
02.Сени гиди, сени
03.Аман, аман
04.Не гледай ме така
05.Шофьоре, шофьоре - музика и текст Румяна
06.Остани - музика и текст Румяна
07.Хей, момиче малко
08.Лудо волим живот
09.Ай Русис
10.Когато бяхме малки - музика и текст Румяна
11.Печката
12.Бир, бир

Продуцент Милена рекърдс
Музикална компания Милена рекърдс благодари на Vaia films studio - Сливен за оказаното съдействие при изготвянето на този албум.
Изказваме своето съжаление за качеството на звука. Това са архивни ленти отпреди много години и въпреки сериозната компютърна обработка звученето не е на най-съвременно ниво. Все пак нашата цел е песните от ранния период на Румяна да достигнат до всички нейни почитатели.
Музикална компания Милена рекърдс 

MP3 ДИСКОГРАФИЯ - 2006
image

Песните, които съм изпяла, са моята душа.
Няма случайна дума в моите текстове.
Всичко е излязло от сърцето ми.
В музиката виждам картини.
Тя е едно изживяване,
което искам да споделя с хората.
С обич: Румяна

Всички песни на Румяна
в mp3-формат на един компактдиск.

Продуцент Милена рекърдс 

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 966452 Коментари: 622 Гласове: 1
Последна промяна: 23.08.2008 09:18
14.08.2008 23:37 - Преслава

Тук всичко за нея




image


 Преслава е родена на 26 юни 1984г, в Добрич. Учи във музикалното училище в града. За поп-фолк музиката е открита от Сливенградският плейбой Милко Калайджиев, с който записва и дебутните си песни за поп-фолк продуцента Пайнер Мюзик. Имато на Дебютната й песен е "Нежен Рекет", в която певицата се подвизава с истинското си име Петя. Песента се завърта многократно по фолк телевизията на Пайнер Мюзик "Планета ТВ" и след много обещаващият успех на песента Петя подписва договор с продуцента и приема псевдонима Преслава. Всъщност истиснките имена на певицата са Петя Колева Иванова.След подписване на договора с музикалният продуцент Преслава започва самостоятелната си кариераи записва първият си самостоятелен клип на песента "Тази нощ безумна". макар да не става страхотен хит песента все пак разкрива донякъде възможностите на певицата. Вторият клип на преслава е на песента "Мили Мой", която вече окончателно спечелва фолк-маниаците. Красотата на песента и пищните плажни красавици, сред които и самата изпълнителка показват от самосебе си бъдещият имидж на певицата. Годината за Преслава е изключително успешна и тя издава първият си самостоятелен албум на име "Преслава". т него, клипове са направени на песните "Молиш ме", заедно с изпълнителя Рашид Ал Рашид, "Дума за вярност" и изстреляли я на първи позиции хит сингъл - "Обичам те". Много силен албум с найстина потресаващо красиви и мелодични песни, които пленяват сърцата на всички и Преслава е сочена за най-успешното откритие на Пайнер Мюзик.
Кариерата й продължава с много успешната песен и клип към нея "Дяволско Желание", която става тотален хит на "Планета ТВ", когато я измества една нова нейна песен "Завинаги Твоя". 2005 година е изключително успешна за певицата, като е поканена и за участие в турнето "Планета Прима", където участват най-успешните певици на продуцента Пайнер Мюзик. Веднага след турнето певицата се захваща с работа и след 2 месеца на пазара е нейният втори хитов албум "Дяволско Жлание", носещ името на хитовата песен. От същият албум са и другите топ-хитове на Преслава, които я изстрелват като най-известната певица на Пайнер Мюзик. Такива хитове са "Финални думи", "Обещание", "Нямам право" и "Безразлична".
  Все още незатихнала шумотевицата покрай албума на Преслава и преди клипът на "Финални Думи" да слезе от топ-позициите на телевизия Планета, певицата записва нова хитова песен под името "Когато Съмне", която е съпътствана със страшно секси клип. Тази песен става и част от най-новият албум на преслава "Интрига". За този албум Преслава каза, че ще е малко по-различен и изненадващ за феновете й.
   Интригите покрай певицата обаче нямат край и личният юй живот е страшни дискутирана тема. За това обаче ние няма да говорим, защото и звездите имат право на личен живот. 
 Преслава е висока 164 см. Има кестенява коса и кафяви очи. Любимите изпълнители на Преслава са Шабан Шаулич, Сарит Хадат, Марая Кери, Уитни Хюстън, Индира Радич. Обича да чете криминални романи и да гледа комедии и драми. Харесва актьорите Лоренцо Ламас и Джулия Робъртс, а слабост й е парфюма "Adict" на "Dior". Харесва скъпи автомобили, марка "Мерцедес" и "BMW", но не колата е критерий за човека до нея. Вярва в Бог и в доброто бъдеще. Предпочита пикантния ястия и фреш от портокал. Казва, че е романтична и голям инат. Уважава умението на хората да прощават. От песните й, любима й "Тази нощ безумна" и иска да запише дует с изпълнител от ранга на Марая Кери. Мрази лъжата и никога не би я простила. Харесва спорта волейбол, любимото и цвете е калия, а предпочитаните цветове - черно и синьо. Късмет й носи числото 5. Обича пролетта и есента.
Преслава-Земното момиче с дяволския глас
image
image


Албуми на Преслава:

ПРЕСЛАВА -2004г
image

Нямаш сърце
Горчиви спомени
Мразя те
Помниш ли 
Мили мой
Молиш ме (Rahid Al Rahid)
Другата жена
Първа шпага
Дума за вярност
Обичам те
Тази нощ безумна
Раздвоени c (Милко Калайджиев)
Всичко свърши
Писна ми
Любов балканска
Всеотдайност


Дяволско желание -2005Г

image

Финални думи
Нямам право
Дяволско желание
Безразлична
Лъган си ти
Точно това искам
Не ми говори за любов (Dj.Djeri)
Обещание
За винати твоя
Не съм за теб 
100 Причини
Горчиви спомени (remix)

MEGA MIX -2006Г
image
Mega Mix



Интрига -2006 г
image


-влюбен от всякога
И когато съмне
Заклевам те
Лей лей
Предай се на желанието 1
Интрига
За него не питай
Уморих се
Нищо друго
Не и утре
Още ти пука


Не съм ангел -2008г
image

Не съм ангел
Последен адрес
Моят нов любовник
Пак ще ме обичаш
Предай се на желанието 2
5 промила любов
Мъж на хоризонта
Другата
Нощна смяна
Водка с утеха
По - добре
Не съм ангел (инструментал)






Концерти зад граница
image
Гърция, Турция, Македония, Испания, Белгия, Великобритания, Германия,Кипър

Мегаизяви

image
Участник в националното турне „Планета Прима 2005”,участник в турне ""Планета прима 2006"",Участник в турне ""Планета Дурби 2007"",Участник в турне ""Планета Дерби 2008"".
Награди:
image

2004 - Македония, Фолк фест „Валандово” - специална награда за чуждестранно участие
2004 - Македония, „Охридски трубадури” - Награда за дебют
2005 - Годишни награди на „Нов фолк” - Откритие и дебют на годината
2005 - Годишни награди на ТВ „Планета” - Награда за дебют
2006 - Годишни награди на ТВ „Планета” - Хит на годината за песента „Дяволско желание” и награда за най-бързо проспериращ изпълнител
2006 - Годишни награди на „Нов фолк” - Хит и албум на годината - „Дяволско желание”
2007 - Годишни награди на ТВ „Планета” - Певица на 2006 г., Песен на 2006 г. - „И когато съмне”, Награда на сп. „Нов фолк” за дуета с Борис Дали - „Първи в сърцето”.
2007 - Годишни награди на „Нов фолк” - Певица на годината, Песен на годината „И когато съмне”, Албум на годината „Интрига”, Най-добри студийни изпълнения, Дуетна песен - „Първи в сърцето” с Борис Дали.

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 86867 Коментари: 5 Гласове: 0
Последна промяна: 15.08.2008 09:14
14.08.2008 22:05 - Анелия

Тук всичко за АНИ.

БИОГРАФИЯ


image


Име: Анелия Георгиева Динева
Дата на раждане: 01.07.1982г
Зодия: Рак
Очи: Кафяви
Коса: Черна
Ръст: 170см
3авършила Котелското музикално училище.

Първи хит: "Погледни ме в очите"
Любим цвят: бял и черен
Любими певици: Кристина Агилера, Селин Дион, Марая Кери...
Любими актьори: Джулия Робъртс...
Любимо животно: коте
Любими парфюми: Свежите; J`adore - Christian Dior
Любима марка автомобил: Ягуар
Любим спорт: Джогинг
В какво вярва: в Бог
Детска мечта: да стане модел

Семейство и образование

Родена е на 1 юли 1982 г. в Стара Загора в семейството на Светла и Георги Атанасови. Майка й е родом от Санданския край (дядото на Анелия по майчина линия е от с. Ласкарево, баба й е от с. Любовка), но още малка се премества със семейството си в Стара Загора. Родът на Анелия по майчина линия са известни музиканти. Дядовците й са гайдари и тамбуристи. Кръстена е на дядо си по бащина линия, Атанас. Майката й пее в група до 35-годишна. Тя записва малката Анелия на пиано още в детската градина. Впоследствие, за да развие музикалния й слуха, иска да я запише да свири на тамбура, но няма възможност и вместо това бъдещата певица учи гъдулка. Началното си образование завършва в Стара Загора. Анелия е във втори клас, когато по инициатива на Славка Иванова (нейна учителка по пеене в началното училище), е сформирано трио „Гласовити тракийчета“, в което участват Анелия и още две нейни съученички. През 1994 г. триото записва в „Балкантон“ собствена плоча с народни песни, предимно от Тракия. Също по инициатива на Славка Иванова, след това Анелия пее в малкия хор на ансамбъл „Загорче“. За нея Анелия казва, че тя е „главният виновник“ да започне да се занимава с музика. Като малка, момичето ходи и на уроци по солфеж, народни танци, тренира художествена гимнастика. Димитър Колев, диригент в радио „Стара Загора“, препоръчва Анелия да учи гъдулка при Начко Влайков. Това става факт в началото на пети клас. През 1996 г. Анелия е приета в Средно музикално училище „Филип Кутев“, Котел — първа в класирането на приетите ученици, с оценка 6,00 по гъдулка и 5,50 по солфеж. Впоследствие с гъдулката получава и множество награди. Във втори курс в музикалното училище започва усилено да самоусъвършенства техниката на гласа си, особено орнаментиката. От трети курс пее по заведения, предимно в родния си град през ваканцията, също в Котел и Казанлък. През 2001 г. завършва средното си образование в СМУ „Филип Кутев“, специалност „Гъдулка“. През лятото на 2005 г. Анелия е приета (отново първа в класирането) в Държавната музикална академия „Панчо Владигеров“, специалност „Поп и джаз пеене“. 

-Кариера- 

Преди да завърши музикалното си образование, се запознава с Милко Калайджиев — музикант и дългогодишен изпълнител на поп-фолк музика. Тя е на дискотека в Свиленград, където има негово участие. По молба на неин познат и със съгласието на певеца, Анелия изпълнява една песен. „Онемях като я чух“, спомня си после Милко Калайджиев.Той настоява след завършване на музикалното училище Анелия да започне работа при него и тя приема. Впоследствие, по молба на друг музикант, Драгия Русев, син на тракийската певица Динка Русева, се съгласява да пее в Швейцария, където работи Драгия по това време. През есента на 2001 г. Анелия прави за един месец репертоар от над 100 сръбски песни. След два месеца работа в Цюрих и Бриг Анелия се връща в България и се среща с Милко Калайджиев, който я завежда на пробен запис в „Пайнер Мюзик“, тъй като знае, че по това време Тодор Димитров-Токича търси изпълнители за новия лейбъл „Про Мюзик“ на Пайнер. Самата Анелия споделя, че срещата й с Токича е най-големият късмет в живота ?. Така, в началото на 2002 г. Анелия сключва договор с „Пайнер“, а Тодор Димитров става неин музикален продуцент. През пролетта на 2002 г. Анелия записва в „Про Мюзик“ „Чужди устни“, след което отива отново за в Швейцария (за четири месеца), за да довърши ангажимента си там. Дебютната песен е включена в първата компилация на „Про Мюзик“ — „Фолк Парти 1“. През лятото на 2002 г. Анелия се завръща окончателно в България и през август 2002 г. записва песента „Погледни ме в очите“. През м. октомври 2002 г. клипът към песента е пуснат в предаването „Фолкмаратон“ на телевизия „Планета“, която е собственост на „Пайнер“. Нито Анелия, нито нейният продуцент, са готови за успеха, който следва. Песента веднага оглавява почти всички класации за поп-фолк музика. Дебютният ? албум („Погледни ме в очите“) излиза в края на декември 2002 г. Още с появата си на пазара албумът застава начело във всички класации и остава там в продължение на половин година. През 2003 г. е продаден в 100 000 екземпляра, което поставя Анелия на първо място през тази година по продажби сред българските изпълнителки на поп-фолк и сред българските певици въобще. На 1 юни се омъжва в София за бизнесмена Константин Динев. Венчавката е в църквата „Света Неделя”. На 14 и 15 юни 2003 г. в Летния театър в Пловдив се провежда конкурса за авторска песен на фолклорна основа “Тракия Фолк”. Въпреки сериозната конкуренция Анелия печели първа награда на публиката с песента “Обичай ме”. На 13 август 2003 г. излиза клипът към песента „Обичай ме“. От август 2003 г. Анелия спира временно с участията поради бременността си. На 29 декември 2003 г. се ражда дъщеря й. Кръщават я Ивон, на бащата на съпруга й Иван. Завръщането й на сцената е на Вторите годишни награди на телевизия Планета, където тя получава специална награда - за изпълнител, чиито клипове са били най-предпочитани в ефира на телевизията. На 18 март 2004 г. излиза клипът към песента „Искам те“, а на 9 април 2004 г. вторият й албум „Не поглеждай назад“ е на пазара. Той също е продаден в над 60000 екземпляра за 2004 г., което за пореден път я поставя на първо място по продажби сред българските певици. От октомври 2004 до 10 февруари 2005 г. Анелия временно прекратява участията си заради бронхопневмония. Изключение прави само за „Българската Коледа“ — благотворителна инициатива на президента на България Георги Първанов за деца, нуждаещи се от спешно медицинско лечение. На благотворителния концерт, състоял се навръх Коледа в Народен театър "Иван Вазов" и излъчван по Българска национална телевизия и Нова телевизия. В него участват също Васил Найденов, Лили Иванова, Детският радиохор към БНР, студенти от Държавната музикална академия, Графа, дует КариZма, Николина Чакърдъкова, Десислава Добрева и други, а Анелия е единственият поканен за участие представител на поп-фолка жанра. На 9 март 2005 г. излиза клип към песента „Не поглеждай назад“, а на 15 март - „Анелия - The Best Video Collection“. Третият самостоятелен албум на Анелия „Всичко води към теб“ излиза на пазара на 16 август 2005 г. Пилотният едноименен сингъл е обявен за хит на лято 2005 г. На 17 юли 2005 г. е излъчен клипът към него. Следват го „Как предаде любовта“ (на 4 октомври 2005 г.), „Не спирай“ (на 28 януари 2006 г.) и „Не мога да спра да те обичам“ (на 9 май 2006 г.).

- Награди и номинации -

2002- награда в категорията „Откритие на 2002 година“ на сп. „Нов Фолк“ (церемонията се състои на 5 април 2003);
2003- награда в категорията „Най-атрактивна визия“ на спонсора Салони за красота „Дима Стил“. Церемонията е на 31 май;
2003- награда в категорията „Първа награда на публиката“ за песента „Обичай ме“ на фестивала „Тракия Фолк 2003“, състоял се на 15 юни;
2003- награда в категорията „Поп-фолк клип на годината“ на Вторите годишни награди на телевизия „Планета“ за 2003 г.; номиниция в категорията „Най-добра певица на годината“; 2004- награда в категорията „Най-проспериращ млад изпълнител“ на Шестите годишни награди на списание „Нов Фолк“; номинации в категориите „Оригинално медийно присъствие“, „Певица на годината“, „Албум на годината“; церемонията се състои на 18 март 2004;
2004- първо място в класацията на списание „Кой“ (бр. 197, октомври 2004) „Най-красивата личност на България за 2004 г.“; Анелия заема първото място с 15 процента от общо подадените 1100 гласа за всички номинирани 50 личности — 30 жени и 20 мъже от областта на модата, политиката, спорта, поп-фолка, поп и рок музиката, киното, театъра, телевизията и други. На второ и трето място са също изпълнителки на поп-фолк — съответно Гергана и Глория.
2004- първо място в анкета на в. „24 часа“ на тема „На кого искате да подражавате в живота си?“; Анкетата е проведена сред 226 българи от 13 до 18 години от 21 областни града;
2004- номинации в категориите „Певица на годината“ и „Песен на зрителите“ и награда за „Албум на годината“ Третите годишни награди на телевизия Планета за 2004; церемонията е на 22 февруари 2005
2005- награда за „Най-добре и стилно облечена поп-фолк певица“ според tialoto.bg; Медията подчертава, че стилът й е далеч е от кича, следва строга елегантност, аксесоарите са внимателно подбрани и липсва типичното за бранша прекаляване със златните апликации, тежки бижута и кожени дрехи. Анелия също е обявена и за единствената в поп-фолка, която съчетава модерните тенденции и правилния избор на цветове и прическа. На второ място е Алисия, на трето — Райна.
2006- награда за „Най-стилна дамска прическа“ на Pantene Beauty Awards



Погледни ме в очите-2000г
image


Погледни ме в очите (Remix)
Само тази нощ
Лед и огън с (Нелина)
Не ме лъжи
Прости
Само мене нямаш
Без теб
Чужди устни
Сама
Не искай
Погледни ме в очите



Не поглеждай назад-2001г
image

Искам те
Една минута
За теб любов с ( Гергана)
Две тела
Само тишина
Не поглеждай назад
Бавно умирах
Нежно с лъжа
Няма вече
Само ти
Обичай ме


Всичко води към теб-2005г
image


Всичко води към теб -ХИТ
Как предаде любовта - хит
Рисувай с устни - хит
Не спирай - хит
Как да забравя - хит
Немога да спра да те обичам-хит
Още миг остани - хит
Намерих те -хит
Свикнах без теб-хит
Here and around the world -хит

Пепел от рози-2006г
image

Само миг 
Само мой
Вятър в косите
Щом си до мен
Отивам си,защото те обичам
Пепел от рози
Ще те забравя
До зори
Прегръщай ме
Ден без теб



Единствен ти-2008г
image

Запомни
Следа от любовта
Забрави за мен
Завинаги- с (Миро от  KARIZMA)
Трети път
Въпрос на любов
Единствен ти
Ти си слънцето в мен
Все ми е едно
Следа от любовта (инструментала)
За винаги (Klub Remix)

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 23850 Коментари: 25 Гласове: 0
Последна промяна: 05.03.2009 19:38
Тук всичко за Ели.



image

Име: Елена Ангелова Паришева
Дата и място на раждане: 02.08.1984Г. в гр.Троян
Зодия: Лъв
Очи: Кафяви
Коса: Кестенява
Ръст: 165см.
Първи хит: "ТУК И СЕГА"
Издадени албуми: "ПРИСТРАСТЕНА"
Първо увлечение: Музиката
Любим спорт: Спортна стрелба
Любимо цвете: Момина сълза и рози
Любим цвят: бяло
Любимо ястие: телешки пепър стек
Любимо питие: Бейлис и Фреш
Любимо животно: много са
Предпочитан автомобил: Новият ми Фолксваген Пасат
Любима музика: Соул, Тракийска, Странджанска и гръцка
Любима певица: Сарид Хадад и Лили Иванова
Любим актьор: Уентуърд Милър
Любима актриса: Мерил Стийп и Шарън Стоун
Любими филми: Сега е "Изгубени"
Какъв тип мъже харесва: Интелигентни и с добро сърце - като Велислав Драганински smile.gif
Любими книги: "Мъдростта на вековете"
Хоби: Спортна стрелба
В какво вярва: В себе си и в Бог
Девиз: "Радвай се на това, което имаш днес, и се бори за това, което искаш да имаш утре"
Детска мечта: Хората да обичат мен и песните ми
Първа артистична изява: На 6 години в читалището на село Козловец

Издадени албуми:
2006 - "Пристрастена"
image
Тук и сега
Пристрастена
Не не питай
Ужасно късно е
Огнена стихия
Сърцето ми плаче
Петък вечер
Която
Мужду ада и рая
Нямаш право на любов
Ако ме обичаш
За миг наслада
2008- ""От упор""
image
Първата последната
Достатъчно
Счупена на две
Безумна лудост
Бавно и бързо
Жив или мъртъв
Защо ти трябва
Стой на място
Дай ми още
Елена и DJ Stamen -кой ще сложи края
Ако ти стига


Елена е една от най-големите млади надежди на „Пайнер мюзик”.
Репертоарът й включва попфолк, народни песни и песни на балканските народи. Има особен афинитет към гръцката музика. Гласът й е със специфична орнаментика и е подходящ за изпълнение на всякакви песни.


Награди:
2004 - Специална награда на журито на фестивала „Скопски филиграни”
2007 - Годишни награди на ТВ „Планета” - Награда за дует на 2006 г. за „Тук и сега” с dj Живко Микс

Концерти зад граница:
Македония, Турция

Мегаизяви: Участник в турне ""Планета Дерби 2008""
Концерти зад граница:
Македония, Турция, Испания, Англия (Лондон), Германия

Хитове:
”Петък вечер”, „Нямаш право на любов”, „Която”, „Ако ме обичаш”, „Пристрастена”, "Тук и Сега", "Безумна Лудост""Достатъчно"


image


Категория: Лайфстайл
Прочетен: 22893 Коментари: 23 Гласове: 0
Последна промяна: 14.08.2008 21:30




Биографияimage на всеоважавания господар на фолка.





Пол: Мъж

Митко Димитров е роден през 1953 г. в Димитровград. Завършил е "Технология на машиностроенето" във ВМЕИ - Варна. Работил е 11 години като машинен конструктор и 6 години като главен механик. Техническата диплома, организационният му опит, както и увлечението по музиката му дават смелост в началото на 1990 г. да регистрира фирмата "Пайнер". Тя започва дейността си със записи на оркестри и индивидуални изпълнители на попфолк, производство на аудио- и видеоносители за вътрешния пазар и за износ и търговска дейност. През декември 2001 г. Димитров създаде и музикалната телевизия "Планета", смятана за най-добрата попфолк ТВ медия.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6739 Коментари: 0 Гласове: 0
11.08.2008 22:41 - Джена

image

Псевдоним: Джена
Истинско име: Десислава Валентинова
Рожденна дата: 3. юли гр. Разград
Зодия: Рак
Очи: Пъстри
Коса: Светло кестенява
Ръст: 1.70
Първа записана песен (Пайнер): "Грешни мисли"
Първа записана песен (Лео мюзик): "Не ме е грижа"
Първо увлечение: Пиано
Любима музика: Българска народна
Любим певец: Никос Вертис
Любима певица: Радостина Кънева (нар. изпълнител)
Любим актьор: Джони Деп
Любима актриса: Киира Найтли
Любим спорт: Плуване
Любими напитки: натурални сокове
Любими ястия: Морски деликатеси, Българска и гръцка кухня
Любимо животно: Куче
Любима марка автомобил: Мерцедес
Какви партньори харесва: Интелигентни с тъмни очи и коси
Любими книги: Езотерични, приказки
Вярва в ... : Бог
Хоби: Да слуша музика и да пътува.
Детска мечта: Да се види на световна сена и да обиколи света
Първа изява: На 5 години записва детска песен в радио Шумен
Изяви:

• Фолк фест Валандово 2007
• Пирин фолк Сандански 2007

Награди:

• Фолк фест Валандово 2007 - специалната награда от фестивалното жури
• Първа награда на журито за изпълнител на фестивала "Пирин фолк" 2007
• Награда за дебют на фестивала "Пирин фолк" 2007 

image
Издадени албуми
•2008-  ""Грешни мисли""



Мегаизяви- участник в турне ""Планета Дербии 2008"".
image



  Деси е от музикално семейство. Баща и е клавирист, акордеонист и певец, майка и също е певица. Първата й изява е била на 5 години,тогава тя записва детска песен в радио Шумен. Първото и увлечение е пианото, а първата записана песен във фирма "Пайнер" - "Грешни мисли" малко по късно тя се сдобива с клип и става първият й голям хит. През 2004 година Деси завършва музикалното училище в град Котел.
Джена има много таланти. Освен че притежава ангелски глас, тя пише и композира народни песни, една от които е "Песен за Даме войвода", с която тя се явява на фестивала "Пирин фолк" през 2007г. и печели първа награда за изпълнител. Преди фестивалът "Пирин-Фолк" Джена участва на фестивала "Фолк фест Валандово 2007". Там тя грабва наградата на фестивалното жури.
Джена е участвала на много конкурси в България и чужбина. Още като ученичка от девети клас на Музикалното училище в Котел, заедно с двама свои преподаватели тя пее в Шотландия и Англия. Преди да стане част от семейството на Пайнер Джена записва няколко песни в "Лео мюзик" Под псевдонима Нова Десислава.Този период Деси определя като една година загуба на време. Любимата певица на Джена е Радостина Кънева (Народна певица) а любимият и певец - Никос Вертис.Любимата музика на Джена е Българска народна. Хобито и е да пътува и да слуша музика. Любимият и спорт е плуването.
Деси може да изпее всичко: Странджански песни, тракийски, поп музика, естрада, сръбско, гръцко... Детската мечта на Джена е да се види на световна сцена и да обиколи света.


Категория: Лайфстайл
Прочетен: 27699 Коментари: 26 Гласове: 0
Последна промяна: 13.08.2008 11:21
Жената,чиито глас  излетя в космоса,ние българките сме избрани за най-красивите жени и имаме най-добрите певици,трябва да се гордееме с ВАЛЯ БАЛКАНКА и изпълнители като нея.Ако без Глория попфолка няма да е нищо,то без Валя Балканска,българската музика няма да е нищо.

image

Валя Балканска е родена на 8 януари 1942 г. в Лъкът-махала над село Арда, Смолянско, състояща се от седем къщи. От ранна възраст тя започва да пее народни песни вдъхновено и несравнимо.



 
Надарена с космически глас, певицата изпълнява над 300 песни, с които освен България покорява и най-големите световни сцени. Безспорно, най-известната песен на Валя Балканска е “Излел е Делю хайдутин”. През 1972 г. този запис е включен в Златния диск с музика от Земята и  изпратен в Космоса през 1977 г. със станциите “Вояджър” 1 и 2, които ще се реят в космическото пространство 10 хиляди години. “Излел е Делю хайдутин” е в съпровод на гайдаря Димитър Петковски.

От години Валя Балканска е солистка на ансамбъл „Родопа" — Смолян, с който прославят българската народна песен у нас и по света.

През 2004 г. излиза албума “Глас от вечността”, в който са събрани едни от най-хубавите песни на родопчанката, сред които ‘’А бре юначе лудо и младо"", ""Горо ле горо зелена"", ‘’Майчинко стара майчинко"" и други.

През декември 2005 г. народната певица получава своята звездна плоча в българската Алея на славата. На церемонията тя е придружавана от Петър Янев - гайдарят, с когото обикалят страната и света от много години насам.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 4135 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 11.08.2008 16:27
Преслава вади по половин милион  на месец.

image

Преслава води в хонорарния списък за поп фолк певици напоследък.

Тя прибира между 10 и 12 хиляди лева за участие.

Особено вдигнала мизата покрай изминалите празници.

Според капацитети в кръчмарския бранш Преслава е изкарала половин милион лева за по-малко от месец.

Така изпълнителката на "Уморих се" и "Водка с утеха" тича да догони конкурентката си Ивана, която иска по 16 хилядарки за концерт.

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6713 Коментари: 0 Гласове: 0

Случаен флирт-2004г.
image
1-Нямам Душа 
2-Случаен Флирт 
3-Вземи Ме 
4-Утре Късно е 
5-Има Нещо 
6-Бог На Любовта 
7-Бижута и Цветя 
8-Море и Суша 
9-Накажи Ме 
10-Сбогом 
11-Когато Ти Си Тръгна 
12-Приказка Без Край 
13-""Да"" На Любовта
 




Спаси ме любов-2006г.


image


1-Хронична липса на любов
2-След раздялата 
3-Желание 
4-Любов на ръба 
5-Не мога без теб 
6-Любовно постижение
7-Нали ти казах 
8-Дежурна лъжа
9-Невъзмошно 
10-По пътя на греха 
11-Спаси ме любов 
12-Точка на пресичане 
13-Усмихната ме запомни 
14-Нали ти казах - ремикс
 


Нежен прицел-2008г
image


1-Огледалото не лъже
2-Не лягай сам 
3-Отмъщение
4-Къде е любовта 
5-Късмет 
6-Наздравица вдигни
7-Нежен прицел 
8-Любовна паника 
9-Пусни ме 
10-Обещавам ти 
11-Лудост е 
12-Среща с любовта
 

Мегаизяви:

Специален гост на турне „Планета Прима 2005” в градовете Бургас, Плевен и Стара Загора.

Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9554 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 13.08.2008 10:26
10.08.2008 11:16 - Преслава
image

Преслава – хит в Турция

И по време на Националното турне "Planeta Derby Plus" Преслава показва, че наистина е една от най-големите звезди на поп-фолк музиката.
Въпреки натоварената си програма, гласовитата певица не спира и концертите си в морските курорти, които редува с изявите си на сцената на престижното турне.
В същото време ремиксът на нейната песен "Водка с утеха", направен от музикантите от "Deеp Zone Project" набира все по-голяма скорост. Този вариант на песента не се е появявал на официален диск, а телевизия "Планета" излъчва видеоварианта от промоцията на певицата. За изненада и на самата Преслава тази версия на хитовата й песен вече е много популярна в съседна Турция. Една от най-слушаните радиостанции за клубна и англоезична музика "Mydonose" включи ремикса в своя Топ 40. Хитът на Преслава е в класацията вече 13 седмици, а истинска кулминация получи през четвъртата седмица, когато е поставен под номер три в чарта.
И сега "Водка с утеха" звучи по няколко пъти на ден в турския радиоефир от Анкара, та чак до България. Оказва се, че в някои райони край Слънчев бряг и Бургас сигналът на радиостанцията може да се приема с добро качество.
Преди няколко дни Преслава и Дидо от "Deеp Zone Project" се поздравиха за успеха на съвместния ремикс. Те бяха сред официалните гости на тържествата за годишнината на братя Диневи на яхтеното пристанище "Марина Диневи" в курорта "Св. Влас". Окрилени от успеха на съвместния си проект, те се зарекоха скоро да изненадат слушателите и с някоя нова версия на хитова песен на Преслава.
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 22985 Коментари: 26 Гласове: 0
Последна промяна: 10.08.2008 11:22
05.04.2008 18:04 - Преслава.......
Преслава ,втората Лили Иванова.


image

СНапитки? - Фреш от портокал
Цвят? - Черно и синьо
Любимо число? - 5
Любим сезон? - Пролет и есен
Любимо животно? - Куче
Любима песен от твоите? - "Тази нощ безумна"
Опиши се с 5 думи? - Чаровна,амбициозна,Упорита,секси,купонджиика
С кой световно известен певец искаш даюзапишеш дует?- С Марая Кери
Каква би искала да си следващия живот? - Отново певица!
Къде би искала да отидеш на пътешествие? - На някое екзотично място!
какво обичаш да ти подаряват? - Каквото и да е, много обичам подаръците.
Романтична ли си? - Да
Какво не би простила? - Лъжата
Коя част от тялото си харесваш най-много? - Незнам немога да определя!
Коя част от характера си харесваш най-много? - Голям съм инат
Суеверна ли си? - Да, много.
От какво се страхуваш? - От самотата.
За какво мечтаеш? - Цял живот да правя това което обичам - да пея!
Какво прaвиш през свободното си време? - Пея
В какво вярваш? - В БОГ и доброто ни бъдеще!
Кое е най-ценното човешко качество? - Умението да прощаваш!
Какъв е девизът ти? - "Няма нищо по-хубаво от разнообразието"!
Пожелай ни нещо? - Бъдете добри и обичайте - ще ви се върне двойно!

"ДЯВОЛСКО ЖЕЛАНИЕ" Е МОБИЛЕН ХИТ В ЛОНДОН


Елитният клуб "Абакус", разположен в самия център на лондонското Сити се оказа тесен за феновете на Преслава, дошли да празнуват заедно със своята любима певица. В началото на февруари изпълнителката на хитовете "Дяволско желание" и "Финални думи" за втори път гостува на българската общност във Великобритания. Оказва се, че мобилните телефони на повечето наши сънародници в Лондон звънят с рефрена на най-популярната песен на Преслава – "Дяволско желание". Преслава стана първата родна звезда с фен клуб във Великобритания. Събитието бе в модния клуб "The Collection", чиито собственички са две видни наследнички - хай-персоните Парис Хилтън и Иванка Тръмп. Преслава разгледа престижния магазин "Хародс" и се обзаведе с няколко модни аксесоара – гривна, колие и обеци, които обеща да включи в снимките за новия си видеоклип. В "Хародс" певицата на "Пайнер" разгледа и мемориалната книга в памет на Уелската принцеса Даяна и Доди ал Файед, а след това домакините й показаха и бившата резиденция на лейди Ди – дворецът "Кенсингтън гардън".
Петя Колева Иванова, известна още под псевдонима Преслава е българска поп-фолк изпълнителка. Родена е на 26 юни 1984 г, в град Добрич. За пръв път на екрана на телевизия "Планета" се появява заедно с Милко Калайджиев, с изпълнението на песента "Нежен Рекет". Тогава тя все още не е приела псевдонима си, и на етикета на песента е изписана като Петя. След няколко месеца записва първия си самостоятелен сингъл - "Тази нощ безумна". Песента не става тотален хит, но влиза в сърцата на стотици фенове на българския поп-фолк. Вторият клип е на име "Мили мой". Следва издаването на албума на име "Преслава". От него, клипове са направени на песните "Молиш ме", заедно с изпълнителя Рашид Ал Рашид, "Дума за вярност" и изстреляли я на първи позиции хит сингъл - "Обичам те". След кратка почивка певицата се появява с клипа към песента "Дяволско желание". За кратко време песента става тотален хит. Атрактивната изпълнителка, заснема и видеоклип към "Завинаги твоя" - още един голям хит за лято 2005. Взема участие в турнето "Планета Прима 2005". Няколко месеца по-късно излиза новият и албум, носещ заглавието на първата песен от него - "Дяволско желание". Успоредно с него, по телевизия "Планета" се върти и песента "Финални думи". Преслава е висока 164 см. Има кестенява коса и кафяви очи. Любимите изпълнители на Преслава са Шабан Шаулич, Сарит Хадат, Марая Кери, Уитни Хюстън, Индира Радич. Обича да чете криминални романи и да гледа комедии и драми. Харесва актьорите Лоренцо Ламас и Джулия Робъртс, а слабост й е парфюма "Adict" на "Dior". Харесва скъпи автомобили, марка "Мерцедес" и "BMW", но не колата е критерий за човека до нея. Вярва в Бог и в доброто бъдеще. Предпочита пикантния ястия и фреш от портокал. Казва, че е романтична и голям инат. Уважава умението на хората да прощават. От песните й, любима й "Тази нощ безумна" и иска да запише дует с изпълнител от ранга на Марая Кери. Мрази лъжата и никога не би я простила. Харесва спорта волейбол, любимото и цвете е калия, а предпочитаните цветове - черно и синьо. Късмет й носи числото 5. Обича пролетта и есента.

ПРЕСЛАВА В НОВО АМПЛОА
Преслава стана рекламно лице на модна линия дрехи и отново доказа, че е перфектна във всяко свое начинание. Звездата на "Планета" позира за рекламната фото сесия на младежката модна линия заедно със своя колега Миро. Засега двамата не планират запис на дуетна песен, въпреки слуховете за евентуален съвместен проект. В момента една от водещите певици на музикална компания "Пайнер" се радва на успеха на своя нов албум "Не съм ангел". Видеоклиповете на заглавната песен и "Моят нов любовник" вече се превърнаха в тотални хитове и покориха класациите. Преслава е певицата с най-много номинации за Шестите годишни награди на телевизия "Планета". Тя ще премери сили в категориите "Видеоклип на 2007" и "Артистично присъствие", където е номинирана с "Предай се на желанието 2". Тоталният хит на Преслава, "Лъжа е", съвсем заслужено намери място в номинациите за "Песен на 2007". Преслава е номинирана и в категорията "Албум на 2007" за "Интрига", като и за "Певица на 2007".


ПРЕСЛАВА С ВТОРИ ВИДЕОАЛБУМ
Преслава зарадва многобройните си почитатели с още един нов продукт. На музикалния пазар излезе новия й DVD-албум "Preslava - best video selection 2". Новото DVD включва 10 от най-обичаните и харесвани видеоклипове на "Певицата на 2007", създадени в последните 2 години. Сред тях са видео реализациите към песните "Водка с утеха", "За него не питай", "Заклевам те", "И когато съмне", "Лъжа е", "Моят нов любовник". В "Preslava - best video selection 2" ще намерите и клиповете "Мъж на хоризонта", "Не съм ангел", "Нищо друго" и "Предай се на желанието 2". В новата видео колекция като специален подарък към феновете е включен и специален микс от други обичани клипове на Преслава.
лед като завършва музикално училище в родния си град, тя започва работа като певица по различни заведения. Съдбата я среща с Милко Калайджиев, който, впечатлен от нея, я представя пред екипа на "Пайнер Мюзик". Двамата записват дуета "Нежен рекет". Следващата й песен за музикалната компания носи заглавието "Само тази нощ" и безпрекословно доказва, че младата певица се е превърнала в любимка на публиката. Сред останалите хитове на Преслана са "Горчиви спомени", "Дяволско желание" и др.

Певицата е носителка на множество награди. Още с дебюта си печели три от сп. "Нов фолк" - за откритие, дебют и за успехи зад граница, последната - за успехите й в Македония. Телевизия "Планета" пък я обяви за дебют на 2004 г.

Амбициозната брюнетка описва себе си като много упорита и признава, че мечтае да запише дует с Марая Кери. Вярва, че е родена, за да пее, и че обичта и стореното добро се връщат двойно.


Име: Петя Колева Иванова
Псевдоним: Преслава
Коя зодия си? - Рак
Къде и кога си родена? - На 26 Юни1984, Добрич
Ръст: 164см.
Любим певец? - Шабан Шаулич
Любима певица? - Сарит Хадат,Марая Кери,Уитни Хюстън,Индира Радич
Любими книги? - Криминални романи
Любими филмиi? - Комедии и драми
Любим актьор? - Лоренцо Ламас
Любима актриса? - Джулия Робъртс
Малка автомобили? "Мерцедес" и "BMW"
Любим спорт? - Волейбол
Парфюм? - Adict на Dior
Цвете? - Калия
Ястия? - Пикантните


Категория: Лайфстайл
Прочетен: 12595 Коментари: 6 Гласове: 0
Последна промяна: 10.08.2008 17:25
Търсене

За този блог
Автор: namina
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 2424364
Постинги: 12
Коментари: 797
Гласове: 209
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930